Category : Internet Scam

Hotfile aku tak pernah expired… ye lah tuh…

Wah weh.. heaven rasanya… premium akaun tak pernah expired…

Dalam tak sedar, kadang2 kita terkena gak bebende camnih… even orang yang berjaga2 seperti aku dan kamu… Dulu, aku ingat, ada la tak expired sebab aku tak pakai sangat, kire point macam banyak. Lepas aku selidik2… OMG! WTF… dia charge kredit card aku dah 2 bulan!

Tak la banyak.. dalam USD9 / Rm30 sebulan… tapi camner aku bleh tak perasan… so lepas aku sedar, aku pun cari la kat mana nak disable auto renewal monthly tuh.. xde kat website hotfile! Panas beb… So.. untuk itu belek page FAQ dia, atau soalan lazim ditanya… This is the answer :

Q. How do I cancel my Hotfile subscription?

A. You can easily cancel your Hotfile monthly subscription at any time. When you cancel, your account will continue to be Hotfile premium until the end of the term that you have already paid for. Customers using PayPal should note that subscriptions are maintained and controlled by PayPal and not by Hotfile, but you can cancel your subscription with them at any time. Customers using SegPay as payment method for monthly subscription should contact them by email. To cancel subscription contact them at help@segpay.com To cancel your subscription click here

page : http://hotfile.com/faq.html

Disini dia mem-point back kepada paypal, so dia kata tuh semua kene edit setting subscription kat paypal.. demn it..
Pusing2, korang berdua gak dapat duit, paypal dan hotfile. ceh! Whatever it is, we are still the victim without our concern.. sigh…

So aku dah berjaya cancel subscription tuh… dan akan lebih beringat lepas nih… kita manusia, kadang2 kita lupa dan leka juga.. hermm…

So why do i subscribe hotfile at the first place? Heh… just like your own reason tooooo… 😛

*btw.. juga senang untuk hantar file 100MB above kepada client guna hotfile 😉 .

more detail ada bgtau sini : https://www.paypalobjects.com/en_US/ebook/subscriptions/cancellations.html


The Best Way To Identify Scam Program!

Everyday we has been flooded by new ‘easy money’ program. None knew is it true or not, but in my experience since 5 years ago (when this kind of program start blasting everyway), 99.99% of ‘easy money program’ are SCAM!

Stupid people those desperate for money promoting their annoying affiliate link all around our emails. Spamming forum with their topics promoting the program, hijacking people discussion, disturbing view of a forum with their affiliate link signature.. and they do anything… everywhere!!!..

OK.. Now..
What is the best way to identify scam program?
Easy.. sooooo easy… (more…)