Category : percuma

MARS – Designed by me

Design terbaru. Kerjasama antara ILuvIslam dan Flarebiz Network . Aku kembali bersama team flarebiz selepas kerjasama terakhir beberapa tahun dulu dengan Majalah IM. Kejap betul masa berlalu. 😉

Mujurlah, dalam kesibukan kerja rutin harian, aku masih berjaya menyiapkannya sebelum lanching day. Cuma sejujurnya aku masih belum berpuas hati lagi dengan hasil kerja sendiri. Berharap isu akan datang saya mampu menghasilkan sesuatu yang lebih mengujakan.

Lawati : http://mars.iluvislam.com


Majalah IM #3 – Emajalah Percuma

Dapatkan Emajalah Percuma yang hebat ini! Di pasaran sekarang!.. Pasaran apelah plak online nih.. download je.. free torrent lagu melayu kat majalahIM.com .
Ada lagi ke bende free dalam dunia nih? Free dan bagus ada ke? Adaaaa.. ko download je lah!… Itupun kalau ko sukekan ilmu, tapi kalau ko sukakan terkinja2 dan terlompat macam hiburan2 tak guna tuh.. susah la nak cerita. 😀

majalahim31.jpg

Ah.. cam biasa, design dari aku la maknanya tu.. 😀 dari labanon yang asyik gatal nak kawen jer skang team flarebiz.